HTML

Utolsó kommentek

  • Az IFE JELENLEGI ALELNÖKE: TISZTELT POLGÁRMESTER ÚR. Lehet hogy nem itt kéne ilyeneket megkérdezni ezért előre is elnézést ké... (2014.02.24. 20:12) Ivádi Fiatalok
  • ColT: És valahogy meg tudjuk érteni a dolgot. Érdekes módon mindenfélére van pénz, de amikor arra kerül ... (2010.10.12. 21:08) Trükkös falurombolás 2.
  • ColT: "melyet talán senki más nem ért, csak az Önökhöz hasonló pártkatonák, akik a legsanyarúbb időben i... (2010.10.12. 19:29) Trükkös falurombolás 5.
  • Artaban: Van. (2010.03.08. 21:44) Mondd mennyit ér az ember...?! hatodik rész
  • slysco: Ha ehhez még hozzávesszük azokat a településeket, amelyek igazából nem is veszteségesek, csak a kö... (2009.11.05. 18:55) Trükkös falurombolás. 1
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Olvad a vaj már, nyílik...

2007.09.28. 22:16 Ivády Gábor

Valami furcsa okból kifolyólag a kormány közeli emberek fölött terpeszkedő nagy védőernyőn (egyre inkább ejtőernyőnek tűnik) szakadások keletkeztek és most már az addig sérthetetlen politikusok rendre bilincsben flangálnak valamelyik büntetés-végrehajtó intézet udvarán. Akik eddig fölényesen néztek le ránk a magasból és gyönyörködtek a táj szépségében (persze elég magasan voltak ahhoz, hogy az egyes emberek nyomorát ne kelljen látniuk) azok most aggódva tekintgetnek fölfelé és azon tanakodnak, hogy ki fölött pattan el a következő szál. Ami eddig működött, hogy a legkisebb foszlás megjelenésénél egy emberként fogták össze a vásznat és foltozták be az most nem működik és elkezdték a másikat lökdösni a lyukak alá, miközben teljesen elhatárolódnak azoktól a kollégáktól akikkel korábban együtt mutyiztak az irodájukban, de most fölülről rájuk sütött az igazság fénye. Megjelentek az ifjú baloldali gengszterek, akik a nagyoktól tanulva minden trükkel rendelkeznek ahhoz, hogy biztosítsanak bennünket arról, hogy soha az életben nem lábalunk ki ebből a morális emésztőgödörből amiben vagyunk.
Mi történik ha kiderül, hogy egyébként a miniszterek is pofára osztják a pénzt és az első amit megnéznek a politikai hovatartozás egy pályázati elbírálásnál?! A Működésképtelen Önkormányzatok Egyéb Támogatása címen futó gusztustalan pénzosztás ékes példája ennek. Valamilyen oknál fogva a tőlünk 2 km-re lévő Erdőkövesd (MSZP színű polgármesterrel) amely nem sokkal nagyobb nálunk mindig 4-szer, 5-ször annyi pénzt kap mint mi. Idestova 5 éve megy ez így! Gátlástalan, undorító, azonban a törvényi feltételeknek tökéletesen megfelelő pénzosztás ez. Ez a különbség a régi rendszeren edződött, tapasztalt politikusok és a most feltörekvő, buta, suta fiatalok között. Ja, és van még egy nagy különbség: a nagy öregek miközben interjút adnak arról, hogy az igazságtalan pénzosztástól messze elhatárolódnak és elítélik a demokrácia ilyen fajta beszennyezését, közben fél szemmel az asztalon heverő pályázatokat nézik és teszik félre azt amelyiken szegfű, vagy galamb van, a fiatal baloldaliak meg a nadrágszíj nélküli gatyájukat tartva, suta pózban néznek rájuk segítség után könyörgő szemekkel és nem jönnek rá, hogy ők a „könnyedén feláldozható pártkatonák” közé tartoznak.
Mi lesz ha minden szocialista politikus füle mögül kiolvad a vaj? A szegedi Csillag lesz a pártközpont? Van egy ötletem, gyorsan privatizálják azt is valami hozzájuk közelálló vállalkozónak és akkor titokban dupla adag kását kaphatnak a menzán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ivad.blog.hu/api/trackback/id/tr326946897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása