HTML

Utolsó kommentek

  • Az IFE JELENLEGI ALELNÖKE: TISZTELT POLGÁRMESTER ÚR. Lehet hogy nem itt kéne ilyeneket megkérdezni ezért előre is elnézést ké... (2014.02.24. 20:12) Ivádi Fiatalok
  • ColT: És valahogy meg tudjuk érteni a dolgot. Érdekes módon mindenfélére van pénz, de amikor arra kerül ... (2010.10.12. 21:08) Trükkös falurombolás 2.
  • ColT: "melyet talán senki más nem ért, csak az Önökhöz hasonló pártkatonák, akik a legsanyarúbb időben i... (2010.10.12. 19:29) Trükkös falurombolás 5.
  • Artaban: Van. (2010.03.08. 21:44) Mondd mennyit ér az ember...?! hatodik rész
  • slysco: Ha ehhez még hozzávesszük azokat a településeket, amelyek igazából nem is veszteségesek, csak a kö... (2009.11.05. 18:55) Trükkös falurombolás. 1
  • Utolsó 20

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ivádi Fiatalok

2006.12.06. 01:15 Ivády Gábor

Van már bejegyzett egyesület (Ivádi Fiatalok Egyesülete, IFE), van már klubhelység, van ping-pong asztal, darts-gép, tv, dvd, hifi...valahogy a fiatalok hiányoznak.

Szó se róla, falunapkor össze lehet őket hozni egy táncra. :)

 

18 komment · 1 trackback

Címkék: fiatalok

A bejegyzés trackback címe:

https://ivad.blog.hu/api/trackback/id/tr4434279

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Www.ellegiglass.com 2018.02.13. 22:13:04

ames department store - Ativan dose for infants

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jerry 2007.02.08. 15:15:11

Hát no.
Néha előferdül, hogy többen is kimennek, de általában 4 max 6 emberke... Nem értem, hogy miért jobb a kocsmában inni. Lent lehet csinálni egy csomó dolgot, és még pénzbe sem kerül...

Jerry 2007.03.08. 13:22:06

Na mi lesz a klubbal?
Működni fog? Vagy nem?

Ivády Gábor 2007.03.22. 05:28:39

A Klub működik. Kicsit szűk a tagság, kicsit szűk a hely, de most már legalább van csocso asztal is!
Csináljatok egy römi-versenyt. Beneveznék.

tarzoli 2007.06.29. 08:12:13

Érdekes eset történt velem a hét elején. Aki nem tudná, itt Ivádon "működik" egy ifjúsági egyesület az Ivádi Fiatalok Egyesülete ( IFE ), amelynek én vagyok az elnöke, és képviselője is, ha hivatalos ügyekről van szó. Sajnos, a fiatalok érdektelensége végett nem nagyon működik az egyesület, sajnos inkább csak papíron, így azt sem tudják sokan, hogy mennyit kell görcsölnöm még így is különböző ügyekkel ( pályázatok írása, APEH, folyószámlaügyek ), nade mindegy, ezt vállaltam ezt kell csinálnom.
A hét elején megkeresett a FIDELITAS egyik képviselője, vagyis csoportvezetője a szomszéd városból, azzal a céllal, hogy ő azt hallotta rólam, hogy én "jobboldali" vagyok, és alakítani kellene Ivádon is fidelitas csoportot ( az is érdekes abban, hogy aki ismer, az tudja rólam, hogy ha politikai dolgokról van szó, vagy pártokról, én mindig nyíltan kinyilvánítom "sehovasemtartozásomat", éppen ezért lepődtem meg azon, hogy elterjedt rólam, "jobboldali" vagyok ).
Következő este ( kedd ) összehívtam a falu értelmesebb és tettrekészebb fiataljait, és megvitattuk a dolgokat mi legyen, alakítsunk csoportot, ezáltal csatlakozzunk a Fidelitas-hoz ( ami akárhogy is vesszük, de FIDESZ alapította egyesülés )?!
Úgy döntöttünk, hogy nem alakítunk csoportot, így nem csatlakozunk a - kimondom - FIDESZHEZ, de egyik párthoz sem, hanem ehelyett inkább párttól mentesen, politikától mentesen, önállóan, függetlenül fellendítjük az egyesületet, és a saját tudásunkhoz, saját lehetőségeinkhez mérten felébresztjük a fiatalokat rendezvényekkel, programokkal, egyebekkel.
Lehet így is, nem? Lehet így is, hogy nem kötelezzük el magunkat egyetlen párthoz sem, építve vagy éppen rombolva az aktuális párt esélyeit a 2010-es választásokig, illetve azon túl, mert nevezzük nevén a dolgot: nyilván cél az, hogy a FIDESZ, vagy éppen az MSZP felkarolja a fiatalságot, vagyis "felébressze", de én úgy gondolom, hogy inkább egyetlen cél lebeg a sok cél mögött, vagy előtt: megnyerni a 2010-es választást!
Nem is lenne ebben semmi gond, mindenki odaáll, ahová akar, mindenki abban hisz, amiben akar, mindenki annak a pártnak segít, amelyiknek akar és ez így is lenne rendjén......az viszont nincs rendjén, hogy csak azért "anyáznak" akárkit, mert éppen nem olyan színű pólót visel, mint az aki "anyázik" - mert valljuk be őszintén, manapság szinte vádak nélkül megy az "anyázás" csak úgy, mert éppen ezt kívánja meg az aktuális párthatalom ( legyen szó akármelyik "nagy pártól", egy kutya mindkettő ).
A Star Wars II. egyik mondása jutott az eszembe, ami a jó öreg Yoda mester szájából hangzott el:
" Ennek a gondolatsornak a végén csak Sötétséget látok..."
S szép lassan az oly nagyon kívánt, várt, áhított demokratizmusnak nevezett idea, valami híg, bűzös, erjedő masszává alakul, s szertefoszlik. Helyette a demokratikus államban rettegő, minden másnapra váró éjszakát átremegő csemeték születnek emberi külsővel, törékeny szívvel.....mert éppen az aktuáis hatalom gúzsba köti őket.
Milyen abszurd egy demokratikus államban Hatalomról beszélni.....
Vagy vegyük a Szülőket, akik nem tudnak példát mutatni gyermeküknek, mertmár maguk sem tudják ők kicsodák is valójában, vagy mit akarnak, s minden egyes "anya, mi lesz velünk?" gyermeki kérdésre minden nap ugyanazt válaszolják: "Nem tudom kisfiam, nem tudom..."
S magunk sem tudjuk, meddig, meddig tart ez még?!

Boros Csaba 2007.06.29. 10:37:17

Ma reggel e-mailben kaptam meg Zoli bejegyzését az egyik barátomtól.
Hát akkor én is megszólalok. Ugyanis én voltam az aki Zolit megkereste. A legfontosabb, hogy mi nem az "anyázás" miatt szeretnénk csinálni valamit itt a környéken (ez nekünk még véletlenül sem jutott eszünkbe) hanem azért, hogy a fiatalokat és a középkorosztályt kimozdítsuk ebből az közönyből, ebből az érdektelenségből. Szervezzünk olyan napokat, programokat ahol nem a politika dominál, hanem az, hogy tudjunk együtt élni itt egymás között. Ne legyen az amit Zoli felvázolt, hogy ki hord piros illetve narancs pólót. Ami szerintem hülyeség mert én szeretem a piros színt és szeretem a Liverpoolt ami köztudott, hogy vörös szerelésbe játszik. Nem leszek Holland szurkoló (akik narancsba játszanak), azért mert jobboldali érzelmű, gondolkodású ember vagyok.
Zoli nekem azt is elmondta, hogy lehet működne ez a dolog Ivádon is, de az emberek félnek. Mitől? A hatalomtól? 2007-ben? Itt tart ez a szép Magyarország? Ilyen demokrácia van, hogy nem mondhatom ki amit gondolok, mert félni kell valamitől? Csak ott meri leírni mindenki a mondandóját ahol név nélkül lehet írni? Ez így nincs rendben!
Sajnos péterkén nincsenek megszólítva a fiatalok, bár a Művelődés Háza (hála Zsuzsinak és az ott dolgozóknak) rengeteg érdekes programot kínál szinte minden héten, de ez valamiért nem vonzó a fiataloknak. Hogy miért? Nem tudom, talán mert nem érzik, hogy nekik, értük szól a program, vagy nincs egy olyan társuk aki bevonná őket ezekbe a programokba. Mi azt szeretnénk ha a környék fiataljait megszólítanánk és egy igazán jó közösséget alakítanánk ki. Olyat ahová a szülők is szívesebben engednék el a gyermekeiket,ahová a fiatalok (Jobbosok-balosok és persze a középen álló Zoliék is) szívesen eljönnének és nem a gyűlölködésről szólna hanem arról, hogy tudunk egymással normálisan beszélgetni,szórakozni hisz egymásra vagyunk utalva, egymás mellett lakunk. Olyan társaság lenne ez akik tenni is szeretnének azért, hogy a felnövő gyerekeknek több lehetőségűk legyen itt helyben is.
Én ezért szeretnék valamit tenni. Nem Budapestért, nem Egerért hanem Pétervásárán és a környéken élő fiatalokért. Ha ez valakinek nem tetszik vagy esetleg ő neki jobb ötlete van és jobban megtudná szervezni ezeket a dolgokat én nagyon szívesen meghallgatom. Sőt biztosítom támogatásomról is. Köszönöm, hogy leírhattam ezt a pár gondolatot.
Tisztelettel: Boros Csaba

Tar Zoltán 2007.06.29. 12:22:46

Köszöntlek Csaba!

Örülök, hogy reagáltál, és leírtad a véleményedet.
Én teljesen megértelek ( mint ahogy azt tegnap is leírtam neked skype-on keresztül ), és nagyon dícsérendő, hogy össze akarod fogni a fiatalokat, helyes, így kellene még tenni nagyon sok embernek!

Megmondom miért nem ezt az Utat szeretném, vagy szeretnénk követni itt, az ivádi fiatalokkal:

Én úgy hiszem, hogy mint ahogy ez nagyon sok helyen is hasonlóképpen van ( cégek, munkahelyek, pártok ), a Fidelitasban is van egy hierachikus rendszer, nevezzük piramisnak.
A piramis csúcsán van a fő-fő alapító, és ha haladunk lefelé szépen őt követik a többiek, legalul pedig a kis, fidelitas-csoportok. Akárki, akármit csinál a piramison belül - rétegenként - az hatással van a piramis többi rétegére, tagjára is, így például, ha a nem létező ivádi fidelitas-csoport, a létező pétervásárai csoporttal rendez és szervez közösen egy eseményt, amiről mondjuk írnak az újságok is, nyilván ( haladjunk a piramis rétegein felfelé irányba )ez jó a fiataloknak együttvéve, jó a kis, fidelitas-csoportoknak, de akkor jó a Fidelitasnak is, a Fidelitas vezetőjének is, és nevezzük nevén a dolgot, hiszen abból a pártból fakad; jó a Fidesznek is.
Hírt adnak rólunk, hírt adnak az egész piramisról, mindenkit együttvéve.

Nem csatlakoztunk a Fidelitashoz - hozzáteszem, a célokkal, a törekvésekkel, hogy őrizzük meg a fiatalok értékeit, és segítsük a fiatalokat közösen nincs is baj, egyet értettünk ezekkel a célokkal. A baj azzal volt, hogy oké, legyenek ezek a célok, és tegyünk, kűzdjünk értük, csak akkor ne ilyen módon. Jelen esetben a mód egyet jelent a politikai elkötelezettséggel, akárhogy is vesszük. Mert ilyen erővel csatlakozhattunk volna akármelyik nagy párt fiatalokat érintő egyesületéhez is.

Az előző piramisos gondolatmenetet folytatva, az ivádi fiatalok nem kívánják sem erősíteni, sem gyengíteni egyik nagy pártot sem azzal, hogy ha tevékenykedünk ( pl. a pétervásárai fidelitas-csoporttal közösen. Nem is azzal van gond, hogy 'közösen', hanem azzal, ha mi is fidelitas-csoport lennénk, ilyen formában közösen ), és hírt adnak erről, ami az egyik párt előnyére válik, a másiknak meg hátrányára.

Lehet küzdeni, harcolni, tenni a fiatalokért közösen úgy is, hogy még csak meg sem említjük egyik párt nevét sem, vagy a pártok ifjúsági szervezeteit, hanem önállóan, teljesen függetlenül mindenféle szervezettől.

Hidd el Csaba, az ivádi fiataloknak semmi kifogása nincs az ellen, hogy össze kell fogni a fiatalokat akár helyi szinten, akár regionális szinten. Ez így van rendjén.
Mi ezzel nem akarjuk sem a Fidelitas alatt vágni a fát, sem senki, és semmi más alatt. Csak tisztán, emberi, erkölcsös módon képviselni a fiatalok érdekeit, úgy, hogy ne legyen rajtunk egyetlen címke, jelző, vagy bélyeg sem, csupán csak egy név: az Ivádi Fiatalok Egyesülete, a saját nevünk.

Köszönöm, hogy írtál Csaba, és remélem, hogy eszmecserénk másokat is ösztönözni fog arra, hogy írjanak, elmondják a véleményüket, sőt, talán arra is, hogy velünk hasonló módon tegyenek is egy célért. A legjobb, ha közösen.

Tar Zoltán 2007.06.29. 12:48:42

Még valamit hozzátennék:

2006-ban, a közeledő önkormányzati választások előtt voltam én már fasiszta (!) is itt az emberek szemében, az egyik hozzászólásomat követően ( a mostani Ivádi blog elődjeként számontartott Fórumban ), csak azért mert a mai politikai helyzetet a '30-as évek németországi politikai és társadalmi helyzetéhez hasonlítottam, amikor is az emberek nem mertek sem megnyilvánulni, sem tenni semmit, mert akármikor megjelenhetett a Gestapo, a falnak is füle volt, és minden lakótelepi házban volt egy-egy ilyen, vagy olyan pártállású "besúgó".

Félreértések elkerülése végett, nem arról szólok, hogy tele lennénk besúgókkal, szerencsére itt még nem tart az ország, és szerencsére olyan szervezetek sincsenek az államhatalomnak, mint akkoriban a Gestapo.

Ám a félelem hasonló, nem, nem is a jelentől, hanem a jövőtől.

Talán ezen jelző miatt terjedhetett el rólam, hogy jobb oldali érzületű ember lennék.
Hát, jobb oldali biztos nem, de baloldali sem, sem fasiszta, sem kommunista, sem semmilyen -ista.
Talán egy -ista mégis közel áll hozzám: az Erős Pista :)

Ivády Gábor 2007.06.29. 19:23:50

Amit én nagyon hiányolok a mai világból az a tiszta, őszinte, világos beszéd.
Ma a politikai kultúra nagyon alacsony szinten van és minden olyan próbálkozás ami ezt kimozdítja dicséretes. Meg kell mutatni a fiataloknak, hogy igenis képesek befolyásolni a jövőjüket, a híradónak nem csak a bulvár részét kellene megnézni és a demokrácia nem merül ki abban, hogy négy évente elmennek szavazni. Nagyon nehéz dolog a fiataloknak az érdeklődését felkelteni, viszont jelentős szavazótábort jelentenek. Ezért alakított minden jelentősebb párt ifjúsági tagozatot, szervezetet, kabinetet...ki hogy hívja őket.
Mint az ismeretes én ellenzéki politikus vagyok, ezért őszintén örülök neki, hogy nem a FIB próbálkozik Ivádon, hanem a Fidelitas. Azonban ha bármelyik előbb említett szervezet azt bizonygatja, hogy ő a teljesen politikától mentes tevékenységet akar végezni az hazugság, becsapás, mellébeszélés és ármánykodás. Pont az, ami miatt mindenki viszolyog az országos politikától, illetve annak képviselőitől. Legalább a fiatalok egymás között legyenek őszinték! Gondolom nem is lesz az elején különösebben sok politikai színezete az összejöveteleknek, de aztán egyre többször kerül szóba a szocik rémuralma és az hogy tenni kell ellene. Ezt csak úgy lehet demokratikusan megdönteni, ha 2010-ben nagyon kikapnak tőlünk a választásokkor, viszont ehhez majd az is kell, hogy az ivádi fiatalok ragasszanak plakátokat, dugjanak szóróanyagokat a postaládákba, vigyenek el még egy embert szavazni, stb. Nincs ezzel baj, mert ilyen a választási kampány, de jobb ezt most megmondani a leendő Fidelitas tagoknak, hogy majd egyszer számítotok a segítségükre. Ez a tiszta beszéd.
Sajnos kénytelen vagyok szubjektív kérdéseket is feltenni Csabának, mivel ő pétervásárai testületi tag is.
Ahhoz, hogy akár a fiataloknak, akár az idősebbeknek lehetőséget biztosíts értelmes és tartalmas időtöltésre, sajnos pénzre van szükség. Nem sokra, de azért kell valamennyi. Mi itt Ivádon (a képviselőtestület) mindent megteszünk annak érdekében, hogy például a civil szervezeteinknek támogatást tudjunk nyújtani, de sajnos idén először már nem tudtuk ezt megtenni. Tudtunk volna még egy-két helyen pénzt spórolni, de sajnos rajtunk kívülálló okok miatt erre nem volt lehetőségünk. Ilyen volt például az, hogy ha az óvodánkkal az iskolához tagozódhattunk volna és ha nem kényszerítetek a pétervásárai ovihoz, akkor évente 500 ezer forint maradt volna Ivádon, úgy, hogy ez nektek egyetlen forintnyi többletköltséget nem jelentett volna. Ezt megkaphatták volna többek között a fiatalok, vagy - ami a te szívedhez még közel áll – a focisták, mert talán hallottad hírét, hogy pénztelenség miatt majdnem megszűnt az a csapat ahol korábban fociztál (tele fiatallal). Ha a másik javaslatomat fogadtátok volna el, akkor sem került volna nektek semmibe és én egy péterkei fiatalnak állandó munkát tudtam volna biztosítani az önkormányzatnál. Csakhogy többek között Te is nemmel szavaztatok a kéréseinkre. Ezek után az ivádi fiatalok segítségére sietni és a szabadidejük tartalmas eltöltésére javaslatokat tenni kissé furcsának tűnik. Persze mondhatod, hogy a pétervásárai testület egyhangúan hoz mindig döntést, azaz kicsiben csináljátok azt amit a nagyok frakciófegyelemnek hívnak, így nem lehet senkinek különvéleménye, de akkor hiteltelen ha azt mondod, hogy nem Budapestért, Egerért szervezed a Fidelitas csoportot és nem azt csinálod amit fenn megmondanak.
No és még egy-két kérdés: ha megalakul az ivádi Fidelitas csoport annak a működését is úgy képzeled majd el ahogy az működik a pétrvásárai és az ivádi önkormányzat között? Majd Ti megmondjátok ott is, hogy mi a jó Ivádnak? Majd ti a „nagyok” rá erőltetitek az akaratotokat az itteniekre? Majd ha az ivádiaknak lesz egy ötlete, vagy javaslata azt azzal leinted, hogy „ne találgassanak már megint ott Ivádon”?
Csaba! Azzal, hogy képviselő lettél a pétervásárai önkormányzatnál a tetteidnek súlya és következménye van. Ha kihúzol az ivádiak zsebéből évente 500 ezer forintot akkor ne akard megmenteni az itteni fiatalságot, vagy ha a szíveden viseled a sorsukat akkor annak megfelelően szavazz az üléseken.
Isten hozott a politikai közszereplők világában!

Boros Csaba 2007.06.29. 21:54:16

Kedves Gábor!
Gondoltam, hogy mint Pétervásárait rögtön lehordasz a döntéseimért. Bocs, hogy megkerestem Zolit. Többet nem fog elő fordulni!
Szerintem vagyunk olyan jó viszonyban, hogy gondolhattad volna, hogy nem akartam semmi rosszat nektek.
Azt, hogy ki kinek a zsebéből húz ki pénzt, azt talán gondold át még1szer.
A frakciófegyelemről annyit, hogy a te ötletedet csak az ivádi testületi tagok támogatták, de ott sem mindenki. Ha még1szer szavaznánk az ügyről, akkor is Nemmel szavaznék. Hogy miért? Azért mert a "Közösnek" nem kell több tartozás Ivád részéről!
Ja és ígérem, többet még ide se fogok írni, nehogy valami bajt csináljak Ivádnak, mert ez távol áll tölem.
Üdv: Boros Csaba


Ivády Gábor 2007.06.29. 23:08:14

Kedves Csaba!
Azért írok napok óta mindenféle témáról lehetőleg tényszerűen, mert egy tartalmas vitát szeretnék folytatni ezekről a dolgokról. Ha csak annyit írsz, hogy gondoljam át mégegyszer, hogy ki kinek a zsebéből húz ki pénzt az semmire se jó. Erre az lehetne a válaszom, hogy: tudod te is nagyon jól, hogy miről beszélek. Se füle se farka.
Pont a lényeget emelted ki az előbb, hogy nálunk nincs frakciófegyelem, mert hagyom a képviselőimet önállóan véleményt alkotni és annak megfelelően szavazni. Szerintem ez így van rendjén, nálunk senki nem a polgármseter talpnyalója.
Nem nagyon értem, hogy mit értesz az alatt, hogy a közösnek nem kell több tartozás Ivád részéről. Mint tagintézmény, 3,2 millió forint kiegészítő támogatást kapunk az államtól a jövőben amit eddig nem kaptunk, ebből kell finanszíroznunk a tagozódás költségeit. Tehát ha felvettem volna egy fiatalt az önkormányzathoz, még akkor is 1,5 millióval több pénzem lenne mint tavaly, tehát finanszírozási probléma nem lett volna. Én azt próbáltam kihangsúlyozni, hogy pusztán azért mert kapunk többlet pénzt még nem kell elherdálnunk, hiszen a tartozásunkat is csökkenteni kellene, mondjuk ebből a pénzből.
Így megállapíthatjuk, hogy azon kijelentésed , hogy nincs szükség további tartozásra Ivád részéről teljesen alaptalan és átgondolatlan, mivel pont csökkenteni tudtuk volna azt ha igennel szavaztok.
Mostanában egyébként nagyon elszaladt a ló a péterkei testülettel, szerettek abban a szerepben díszelegni mint akik a közös megmentői, mivel a kistelepülések nem tudják beadni a részüket. Mivel új vagy, így nem tudhatod, hogy néhány évvel ezelőtt pont fordított volt a helyzet és Péterke nem tudott fizetni, mi tettük helyette is, így illő lenne visszább venni az agancsokkal és egy kis önkritikát gyakorolni.
Megkérlek rá, hogy igenis írj még ide, állj ki magadért, a testületedért és adj magyarázatot arra a sok mindenre amit itt a blogban írtam. Cáfolj meg ha valahol úgy gondolod, hogy rosszul látom a dolgokat, vagy ferdítettem az igazságon, ha igazad van be fogom látni. Nem gondolom, hogy tudatosan kárt akarsz csinálni Ivádnak, de ha hozol/hoztok egy döntést annak had tudjuk meg az okait is. Sokan várjuk itt izgatottan a magyarázatokat.

;-) 2007.06.30. 14:11:02

Amit itt az ivádi polgármester csinál, azt a szakirodalom önszórakoztatásnak nevezi.

Vél-e Mény 2007.06.30. 23:59:44

Kedves Gábor!
A reakcióból úgy gondolom; éretlen hallgatóságra találtál a "tartalmas vita" elindításához.
"... Akkor megkérdék őtet: Te kicsoda vagy? Illyés vagy-e te? És monda: nem vagyok. Próféta vagy-e te? És felele: nem vagyok.
Mondának ezért néki: kicsoda vagy tehát, hogy meg tudjunk azoknak felelni, akik minket elküldöttek; mit mondva magad felől?
És monda: Én kiáltó szó vagyok a pusztában!"
(János evangéliuma, I. 21-23)

fenyőfa 2007.07.01. 19:33:33

Egyetértek, itt nem lehet tartalmas vitára számítani, mert ahhoz két értelmes fél kell.

Tar Zoltán 2007.07.02. 10:22:59

Tisztelt Hozzászólók!

Kérném Kedves Mindannyiukat, hogy a Fiatalok címke alatt ellátott témával ( vagyis ezen témával ) kapcsolatos hozzászólásaik lehetőleg a Fiatalokkal kapcsolatos észrevételeiket, véleményeiket tartalmazzák.

szlávy 2007.07.09. 16:43:18

Ismeri valaki az abelovszky csaba nevű egyedet? Kiaz?

Ivády b. Gábor (Máté fia) 2007.07.09. 18:11:32

Ez szép!
Aki ebben a vitában részt vett, arra csak csúnyán szabad ránézni, mert itt nem arról van szó, hogy kinek milye adósságai vannak, hanem arról, hogy pár fiatal, de legfőképp T. Zoltán (nem elítélt bűnöző :P) elkezdett anno valamit, ami nem ment, nem indult be és újra próbálkozik! Megvoltak a tisztújító gyűlések, ahol olyan emberek vállaltak tisztségeket, akikben lehet bízni, sőt, még a falu fiatalságának sorsa is érdekli őket! Ez a nem mindegy!!! Tehát, a következtetés: nem azok lépnek előre, akik vitáznak, hanem azok, akik cselekednek!
Akit esetleg magára ismert és megbántottam, elnézést kérek!
Sziasztok!

MátéGergő 2007.07.10. 17:37:37

Nincs kedvem itt vitatkozni, úgyhogy nem is írok semmit az előzőekhez.DE!
Mikor lesz a következő IFE gyűlés? Van néhány ötletem és megfogalmaztam néhány kérdést is, amik NEM fórum témák.

Az IFE JELENLEGI ALELNÖKE 2014.02.24. 20:12:58

TISZTELT POLGÁRMESTER ÚR.
Lehet hogy nem itt kéne ilyeneket megkérdezni ezért előre is elnézést kérek.Engem személy szerint az érdekelne hogy lehetséges lenne e hogy az ivádi fiatalok kaphatnának egy olyan helyet ahol hétvégenként összejöhetnének beszélgetni,kártyázni,esetleg filmet nézni vagy ha bulit szerveznénk azt ott megbeszélni.
süti beállítások módosítása