HTML

Utolsó kommentek

  • Az IFE JELENLEGI ALELNÖKE: TISZTELT POLGÁRMESTER ÚR. Lehet hogy nem itt kéne ilyeneket megkérdezni ezért előre is elnézést ké... (2014.02.24. 20:12) Ivádi Fiatalok
  • ColT: És valahogy meg tudjuk érteni a dolgot. Érdekes módon mindenfélére van pénz, de amikor arra kerül ... (2010.10.12. 21:08) Trükkös falurombolás 2.
  • ColT: "melyet talán senki más nem ért, csak az Önökhöz hasonló pártkatonák, akik a legsanyarúbb időben i... (2010.10.12. 19:29) Trükkös falurombolás 5.
  • Artaban: Van. (2010.03.08. 21:44) Mondd mennyit ér az ember...?! hatodik rész
  • slysco: Ha ehhez még hozzávesszük azokat a településeket, amelyek igazából nem is veszteségesek, csak a kö... (2009.11.05. 18:55) Trükkös falurombolás. 1
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2007 júli 10

2007.07.10. 23:13 Ivády Gábor

"Nem luxus, hanem indokolt biztonsági intézkedés." mondta a kormányszóvivő amikor a miniszterelnök új, páncélozott autójáról kérdezték.

Furcsa mód most először egyetértek, mert a miniszterelnökünk komoly veszélyben van. Az igaz, hogy ha én, terrorista, vagy elborult agyú ellenzéki lennék, akkor valószínűleg nem az autójában próbálnék a közelébe jutni, hanem például a reggeli futásainál, ahol néhány kormányőr lohol mellette és kész. Ha veszélyben van, akkor logikusan fel kell hagynia a reggeli szaladgálásokkal is, vagy páncélinget, de sokkal inkább páncélruhát kell hordania, ellenkező esetben semmi nem indokolja az új autót. Mostantól kezdve nincs több vásárlás az emberek között a boltban (kivétel a páncél-bolt), nincs üzleti ebéd egyetlen étteremben sem (ha csak nem szereznek be páncélból egyet), és sajnos le kell mondani az összes lakossági fórumot is, illetve meg lehet tartani, de az autóból szigorúan tilos kiszállni. Ugyan bután fest majd egy Audi A8-as a színpadon feltekert ablakokkal, de az elvakult híveknek ez is elég Feriből.

Jogos a kérdés, hogy miért értek egyet azzal, hogy indokolt az autó beszerzése. Azért mert ez jelentős megtakarítást jelent az országnak! A sok mérges, elkeseredett, az ilyen hírek hallatán mérhetetlenül dühös kistelepülési polgármester jelentős veszélyt jelentenek a kormányfőre, higgyék el én is szeretnék néhány szót váltani vele, miután nem adnak pénzt arra sem, hogy a villanyszámlánkat ki tudjuk fizetni, vagy meg tudjuk csinálni az óvodánk tetejét ami minden vihar után úgy beázik, hogy azt sem tudjuk hol altassuk a gyerekeket, de 50 milliót ki tudnak gazdálkodni egyetlen autóra. A megtakarítás pedig ott jelentkezik, hogy sokkal olcsóbb őt megvédeni tőlünk, mint minden ellehetetlenített településnek, lakosnak olyan körülményeket teremteni, hogy eszükbe se jusson testi fenyítést alkalmazni az elmúlt néhány év politikai ámokfutása miatt. Én egyébként azt javasolnám, hogy azokból a pénzeszsákokból amikbe azt a sok-sok milliárd forintot tették ami azóta eltűnt a szemünk elől, szóval azokból a láthatatlanná tevő vásznakból varrjanak új ruhát a királynak (bocsánat, kormányfőnek) és akkor nem kell új autó, ráadásul a milliárdok is előkerülnének, mert gondolom új ruhaanyagra már nincsen pénz és a pénzeszsákokat kell újrahasznosítani.

Védeni egyébként azt szokták ami/aki értéket képvisel, így sokkal inkább kellene az új autót félteni a miniszterelnöktől és nem őt óvni vele.

Végül van egy javaslatom amit mindenki el tud fogadni. Vegyük meg az autót és had üljön bele a kormányfő. Így teljesül az ő, a kormány és az egész baloldal álma.

Aztán kívülről hegesszük rá az ajtókat (tudok munkásokat ha nem lenne jelentkező, most rúgták ki őket a munkahelyükről létszámleépítés miatt, szerintem szívesen vállalják ingyen is a feladatot, hogy ne kerüljön ez se pénzbe) úgy, hogy azt többet kinyitni ne lehessen és így teljesül az én, az ellenzék és az egész jobboldal álma is.

Esetleg ne vegyenek autót és a pénzből segítsenek ott ahol a legnagyobb szükség van rá és akkor én megígérem, hogy nem jelentek veszélyt a miniszterelnökre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ivad.blog.hu/api/trackback/id/tr696947075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása